Hvordan usynlige seler justerer tennene og smiler

Med Invisalign kan du rette tennene uten at noen noterer seg.Invisalign-systemet er nesten usynlig og bruker tannfargede skinner for å gi deg et perfekt smil.Hver 14. dag bytter du skinnene selv og ser hvordan ting endrer seg over tid.

Invisalign gjør en stor forskjell til smilet ditt uten at hverdagen forstyrres. Nærmere slutten av behandlingen får du et endelig og ønsket sluttposisjon. Er du ikke fornøyd med smilet ditt? Ta kontakt med oss for en gratis konsultasjon.
Vi har Invisalign sin egen 3D-skanner, iTero, som hjelper oss med å simulere hvordan tennene kan bli innen få minutter. Etter å ha scannet tennene, tar vi bilder av tennene, også kalt avtrykk, og estimerer et resultat på skjermen om hvordan det nye smilet ditt kan bli. For øyeblikket tilbyr vi gratis scanning, men bare i en begrenset periode, så vær kjapp og bestill en time hos oss i dag. Du kan også benytte deg av vår fagkunnskap dersom du er usikker på hvilket alternativ innen tannregulering som egner seg best for deg. Vi kan ved hjelp av enkle stikkord fra deg veilede deg til best mulig alternativ.

Invisalign for voksne

Invisalign er gjennomsiktige plastskinner som settes på tennene, og er usynlige. Denne typen tannregulering skal regulere tennene dine i 22 timer, og du kan ta den av og på når du skal spise og pusse tennene. Slik får du rengjort tennene ordentlig hver dag og minsker risikoen for å få hull etter at tennene er ferdig regulert.

Hva er Invisalign?

Tap av en eller flere tenner gjør at benet der tannen satt, ikke stimuleres til ny benvekst. Dette fører til at benet løses sakte opp. Om du venter lenge med å kontakte oss og sette inn et implantat, kan det være større risiko for at det ikke er nok ben å feste implantatet i. Setter vi inn et nytt tannimplantat, vil benet selv stimuleres og starte benvekst igjen. Kontakt oss nå, for å bestille konsultasjon.

Ny skinne hver annenhver uke

Etter hvert som behandlingen starter, vil tennene dine reguleres, og det vil være behov for å bytte skinne regelmessig. Annenhver uke vil skinnen bli regulert på nytt. Dette vil være en normal rutine helt til tennene dine har fått den ønskede plasseringen.

Ingen venteliste

Sentrum tannlegesenter har lang erfaring med ulike typer tannreguleringer, og nå har vi utvidet vårt tilbud med det populære Invisalign-systemet. Vi har ansatt en tannlege som er ekspert på den usynlige reguleringen, og har heller ingen venteliste. Om du ønsker, kan du få time på dagen. Ta det første steget mot et smil du er tilfreds med. Om du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med oss her.

Vi tilbyr annen usynlig tannregulering

I tillegg til Invisalign, tilbyr vi også andre usynlige behandlingsformer. Disse typene er Inman aligner og Clear aligner.

Vår klinikk har er lokalisert på adresse Grønland 12B i Oslo. 200 meter fra Grønland T-banestasjon. Vi er i nærheten av deg som holder til på Grønland, Sørenga, Helsfyr, Grünerløkka og Oslo Sentrum generelt.

Ønsker du å høre hva vi anbefaler, kontakt oss her.