Tjenester

Skallfasetter

Skallfasetter er tynne lag av porselen som brukes for å gjenskape tennenes naturlige utseende. Skallfasettene har samme styrke og egenskaper som naturlig tannemalje.

Hva er egentlig Skallfasetter?

Skallfasetter er tynne lag av porselen som brukes for å gjenskape tennenes naturlige utseende. Dagens skallfasetter har nesten samme styrke og egenskaper som naturlig tannemalje.Skallfasetter egner seg for kunder som ønsker mindre endringer i tannplassering, eller å endre tennenes form, størrelse eller farge.Skallfasettene støpes individuelt for hver enkelt pasient, og det er derfor umulig å se forskjell på en skallfasett og en naturlig tann.Med skallfasetter kan du på noen uker få perlehvite tenner og smilet du alltid har drømt om. 

Hos oss så kan du få en time med Tannlege Iram Kazmi som har lang erfaring med kosmetisk tannbehandling. Hun har jobbet som tannlege siden 2008. Ønske om å få pasientene til å smile mer førte henne mot kosmetisk tannbehandling. Målet var å gjenopprette pasientenes smil uten å skade emaljen, og i noen tilfeller å oppnå rettere tenner ved hjelp av avtakbar usynlig tannregulering. 

Etter omfattende kursing ble Tannlege Iram en del av dr. Kent Nymans team i Sverige, der hun lærte seg teknikken medskallfasetter uten tannsliping (Non-Prep Veneers). Etter flere år der har hun tatt med seg sin spisskompetanse innenfor kosmetisk tannbehandling til Oslo.

Hvorfor er det verdt å velge skallfasetter?

Få det naturlige tannutseendet
Skallfasetter gir deg det mest estetiske utseendet på tennene dine. Vi har lang erfaring i skallfasetter og jobber tett sammen med eksperter i Skandinavia for å levere deg behandling i verdensklasse.

Smil makeovers
Våre skallfasetter hjelper deg med å få et estetisk smil, vi gjenskaper naturlige smil med hjelp av skallfasetter.

Små endringer
Selv små endringer som tannstørrelse, form eller farge kan gjenskapes via skallfasetter. Du trenger ikke å gå gjennom en lang rehabilitering lenger.

Skallfasetter er et bedre alternativ
Skallfasetter pleier ikke å kreve formgivning hvis du sammenligner det med kroner, og de er også sterkere. Det er en skånsom metode og man kan bevare sin naturlig tannsubstans.

Fargesortiment
Vi tilbyr deg forskjellige farger å velge mellom. Hvis tennene dine er litt mørkere, kan du få dem til å se hvitere ut.

Gi tennene dine en ny form
Du kan enkelt forme tannen, og du kan få det gjort med skallfasetter. Metodene våre er praktisk implementert for å forme tannen din. Vi kan også gjøre en såkalt ‘testdrive’ av ditt nye smil før vi bestiller fasettene. Sånn at kan du være med på bestemme formen på de nye tennene.

Vil du vite mer?

Avtal en konsultasjon

Bestill et besøk til Sentrum Tannlegesenter. Bare fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg for å bekrefte time eller besvare dine spørsmål om du har det.

Ofte stilte spørsmål

I gjennomsnitt pleier skallfasetter å vare i omtrent 10-15 år, men de kan vare enda lenger med riktig vedlikehold. Mange pasienter har skallfasetter som fremdeles ser bra ut etter 20 år. Lang levetid på skallfasetter kommer ofte ned på hvordan en pasient tar vare på dem etter at de er plassert.

Skallfasetter støpes individuelt for hver enkelt pasient. Vår tekniker bruker veldig tynt lag av porselen for å lage fasettene.

Skallfasettene kontrolleres hos din tannlege når du er på årskontroll. Det er viktig at du opprettholder bra munnhygiene.

Skallfasetter blir limt på tennene. De har nesten samme styrke og egenskaper som naturlig tannemalje.