0%

Sentrumtannlegesenter

SKALLFASETTER

Skallfasetter er tynne lag av porselen som brukes for å gjenskape tennenes naturlige utseende. Skallfasettene har samme styrke og egenskaper som naturlig tannemalje.

Metal braces
Ceramic brackets
Clear Aligners

We start seeing children from a young age to check for problems that may get worse with time, such as overcrowding. We stay in touch through regular follow-up appointments.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Hva er egentlig Skallfasetter?

Skallfasetter er tynne lag av porselen som brukes for å gjenskape tennenes naturlige utseende. Dagens skallfasetter har nesten samme styrke og egenskaper som naturlig tannemalje.Skallfasetter egner seg for kunder som ønsker mindre endringer i tannplassering, eller å endre tennenes form, størrelse eller farge.Skallfasettene støpes individuelt for hver enkelt pasient, og det er derfor umulig å se forskjell på en skallfasett og en naturlig tann.Med skallfasetter kan du på noen uker få perlehvite tenner og smilet du alltid har drømt om. Hos oss så kan du få en time med Tannlege Iram Kazmi som har lang erfaring med kosmetisk tannbehandling. Hun har jobbet som tannlege siden 2008. Ønske om å få pasientene til å smile mer førte henne mot kosmetisk tannbehandling. Målet var å gjenopprette pasientenes smil uten å skade emaljen, og i noen tilfeller å oppnå rettere tenner ved hjelp av avtakbar usynlig tannregulering. Etter omfattende kursing ble Tannlege Iram en del av dr. Kent Nymans team i Sverige, der hun lærte seg teknikken medskallfasetter uten tannsliping (Non-Prep Veneers). Etter flere år der har hun tatt med seg sin spisskompetanse innenfor kosmetisk tannbehandling til Oslo.

Hvorfor er det verdt å velge skallfasetter?

Få det naturlige tannutseendet
Skallfasetter gir deg det mest estetiske utseendet på tennene dine. Vi har lang erfaring i skallfasetter og jobber tett sammen med eksperter i Skandinavia for å levere deg behandling i verdensklasse.

Smil makeovers
Våre skallfasetter hjelper deg med å få et estetisk smil, vi gjenskaper naturlige smil med hjelp av skallfasetter.

Små endringer
Selv små endringer som tannstørrelse, form eller farge kan gjenskapes via skallfasetter. Du trenger ikke å gå gjennom en lang rehabilitering lenger.

Skallfasetter er et bedre alternativ
Skallfasetter pleier ikke å kreve formgivning hvis du sammenligner det med kroner, og de er også sterkere. Det er en skånsom metode og man kan bevare sin naturlig tannsubstans.

Fargesortiment
Vi tilbyr deg forskjellige farger å velge mellom. Hvis tennene dine er litt mørkere, kan du få dem til å se hvitere ut.

Gi tennene dine en ny form
Du kan enkelt forme tannen, og du kan få det gjort med skallfasetter. Metodene våre er praktisk implementert for å forme tannen din. Vi kan også gjøre en såkalt ‘testdrive’ av ditt nye smil før vi bestiller fasettene. Sånn at kan du være med på bestemme formen på de nye tennene.

Avtale en konsultasjon

Bestill et besøk til Sentrumtannlegesenter, bare fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.

  Navnet ditt

  Din Epostadresse

  Telefonen din

  Avtaledato

  Avtaletid

  Hvordan ser skallfasetter så
  naturlig ut?

  Skallfasettene støpes individuelt for hver enkelt pasient, og det er derfor umulig å se forskjell på en skallfasett og en naturlig tann. Med skallfasetter kan du på bare noen uker få perlehvite tenner og smilet du alltid har drømt om.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/05/dentist-with-smile.jpg

  Gratis Konsultasjonstime

  Vi tilbyr nå en gratis konsultasjons for skallfasetter hos tannlegen vår. Trykk på «Timebestilling» for mer informasjon.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/05/Teeth-scaled.jpg
  Ceramic veneers

  Hvor mye koster en Skallfasetter?

  Ofte Stilte Spørsmål

  Ofte Stilte Spørsmål

 • Hvor lenge varer en skallfasett?
  I gjennomsnitt pleier skallfasetter å vare i omtrent 10-15 år, men de kan vare enda lenger med riktig vedlikehold. Mange pasienter har skallfasetter som fremdeles ser bra ut etter 20 år. Lang levetid på skallfasetter kommer ofte ned på hvordan en pasient tar vare på dem etter at de er plassert.
 • Hvordan lages skallfasetter?
  Skallfasetter støpes individuelt for hver enkelt pasient. Vår tekniker bruker veldig tynt lag av porselen for å lage fasettene.
 • Hvordan opprettholdes skallfasetter?
  Skallfasettene kontrolleres hos din tannlege når du er på årskontroll. Det er viktig at du opprettholder bra munnhygiene.
 • Hvordan festes skallfasetter?
  Skallfasetter blir limt på tennene. De har nesten samme styrke og egenskaper som naturlig tannemalje.
 • Sentrum Tannlegesenter Tjenester

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Oral-hygene.png

  MUNNHYGIENE

  I Norge er vi flinke til å børste tennene hver dag og det er bra, men det samles likevel bakterier og matrester mellom tennene der tannbørsten ikke kommer til.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Tannimplant.png

  TANNIMPLANTAT

  Nesten alle tenner vil være mulig å erstatte med implantat, og det er en gjennomprøvet behandlingsmetode. Behandlingen innebærer at man opererer en liten skrue av titan, inn i kjevebenet, og denne erstatter roten som mangler.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Invisible-ordr.png

  USYNLIG TANNREGULERING

  Invisalign er en behandling som retter på tennene dine uten at du legger merke til det. Invisalign er nesten usynlig med flyttbare skinner som er spesiallaget etter tennene dine for å oppnå et smil du er fornøyd med.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/fjerning-av-visdomstenner.png

  FJERNING AV VISDOMSTENNER

  Fjerning av visdomstennene er det siste settet av jeksler som bryter frem i munnen, vanligvis i slutten av tenårene eller tidlig i tyveårene. En visdomstann gjør sjeldent skade, med mindre du plages med den.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/logo-footer.png
  Om Oss

  Vi kan tilby deg de beste og mest moderne behandlingsmetodene enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

  Åpningstider
  Kontakt Oss
  Grønland 12B 0188 Oslo, Norge
  bt_bb_section_top_section_coverage_image
  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2020/01/denticare-logo-footer.png
  Om Oss

  Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

  24/7 Emergency phone
  Our Awards
  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2020/01/img-award.png

  Best Patient Care 2019
  Best Practice & Best Team 2018
  Best Team & Practice 2017

  Working hours
  bt_bb_section_top_section_coverage_image