Tjenester

Usynlig tannregulering

Vi bruker de nyeste metodene for å rette opp tenner. Invisalign er en smertefri behandling for å gi deg det smilet som du har ønsket og er usynlig. Over 9 millioner mennesker har brukt Invisalign til å oppnå rette tenner.

Vi er Norges eneste Diamond sertifiserte Invisalign tannlege

(levert over 1000 Invisalign behandlinger)

Hva er usynlig tannregulering?

Invisalign er en behandling som retter på tennene dine uten at du legger merke til det. Invisalign er nesten usynlig med flyttbare skinner som er spesiallaget etter tennene dine for å oppnå et smil du er fornøyd med. Skinnene bytter du selv hver 14. dag og ser forandringer med ukene som går. Invisalign gjør en stor forskjell til smilet ditt uten at hverdagen forstyrres. Nærmere slutten av behandlingen får du et endelig og ønsket sluttposisjon. Er du ikke fornøyd med smilet ditt? Ta kontakt med oss for en gratis konsultasjon. Vi har Invisalign sin egen 3D-skanner, iTero, som hjelper oss med å simulere hvordan tennene kan bli innen få minutter. Etter å ha scannet tennene, tar vi bilder av tennene, også kalt avtrykk, og estimerer et resultat på skjermen om hvordan det nye smilet ditt kan bli. For øyeblikket tilbyr vi gratis scanning, men bare i en begrenset periode, så vær kjapp og bestill en time hos oss i dag.Du kan også benytte deg av vår fagkunnskap dersom du er usikker på hvilket alternativ innen tannregulering som egner seg best for deg. Vi kan ved hjelp av enkle stikkord fra deg veilede deg til best mulig alternativ.

Hvorfor velge usynlig tannregulering hos oss?

Lang erfaring
Vår spesialist i kjeveortopedi i Oslo har lang erfaring med Invisalign behandlinger og har jobbet som klinisk spesialist hos Invisalign på hovedkvarteret i Amsterdam. Han har gitt opplæring til flere tannleger og spesialister i Skandinavia og deler av Europa i de forskjellige Invisalign behandlingsmetoder. Han har lagd over 3000 behandlingsplan for Invisalign tannleger. Han var den første tannlegen i hele Norge som ble Diamond provider med Invisalign behandlinger og har spisskompetanse innenfor usynlig tannregulering.

Usynlig utseende
Våre valgte usynlig skinner er nesten ikke påviselige fra øyet, de er klare nok. Ingen kan se at de er der.

Komfortabel
Våre Invisalign-skinner er ganske behagelige å ha på, siden de er laget av førsteklasses kvalitetsplast. Vi bruker ikke grov eller skarp plast.

Avtakbar
Våre skinner er helt avtakbare, så hvis du skal på fest med venner eller middag hos familien så kan du bare la de være hjemme.

Forbedret renslighet
Siden vi tilbyr avtakbare skinner, kan du enkelt fjerne dem og rengjøre dem uten problemer. Økt renhet gir deg bedre munnhygiene.

Perfekt tannjustering
Vi sørger for at Invisalign tjener formålet med å fikse feiljustering av tennene dine; skinnene våre er faste nok til å gi en perfekt tannregulering.

Det sparer tid
Tannjustering med riktig sett med skinner krever ikke mye tid, og vi sørger for at tennene dine kommer i rett posisjon så fort som mulig.

Spis alt du vil
Avtakbare skinner sørger for at du kan spise hva du vil; du kan enkelt ta dem av og spise favorittmaten din, uten å ha matbegrensninger.

Vil du vite mer?

Ulike typer

Usynlige skinner

Inman aligner

Clear Aligner

Avtal en konsultasjon

Bestill et besøk til Sentrum Tannlegesenter. Bare fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg for å bekrefte time eller besvare dine spørsmål om du har det.

Ofte stilte spørsmål

Invisalign er et usynlig tannreguleringssystem.

De er gjennomsiktige skinner som kan tas av og på av pasienten. De er enkle å bruke i hverdagen.

Vi tilbyr gratis konsultasjon. Da kan vi gi deg en estimat på hvor lang tid din behandling skal ta. Vi gir deg også eksakt pris for din usynlig tannregulering behandling.

Du må ha de på cirka 22 timer om dagen for å få optimalt resultat.

Du trenger bare å ta av skinnene og spise og drikke hva du vil.