Tjenester

Fjerne visdomstann Oslo

Vi sørger for at du ikke blir plaget av visdomstannen din. Ved å først undersøke årsaken, vil tannlegen gi deg den perfekte løsningen for å fjerning av Visdomstenner Oslo.

Hva er visdomstenner?

Visdomstennene er det siste settet av jeksler som bryter frem i munnen, vanligvis i slutten av tenårene eller tidlig i tyveårene. En visdomstann gjør sjeldent skade, med mindre du plages med den. Har du betennelse eller hevelse i tannkjøttet, kan dette bli svært smertefullt, og du bør oppsøke tannlegen. Vi har kveld- og lørdagsåpent. Behandling på søndager kan avtales. Kontakt oss her dersom du ønsker behandling.

Du bør fjerne visdomstann i Oslo dersom du opplever disse symptomene:

1. Betennelse i tannkjøttet
Hull i visdoms- eller nabotannen en «lomme» mellom visdoms- og nabotannen. Dette blir et oppsamlingssted for bakterier og kan føre til
betennelse og andre plager.

2. Om visdomstannen plager nabotannen

3. Om du får en cyste ved visdomstannen.
De er helt ufarlige, men kan gi feil tannstilling.

Vanlig trekking av visdomstann hos tannlegen er normalt en smertefri og rask behandling. Du vil få bedøvelse og merker ingenting. Behandlingen foregår stort sett uten komplikasjoner og det er svært liten risiko knyttet til den. Dagene etter tanntrekkingen, vil du kunne oppleve moderate smerter når bedøvelsen går ut, men da vil vanlig smertestillende være til god hjelp.

Hvorfor velge oss for fjerning av visdomstenner Oslo?

Forarbeid

Vi planlegger og gjør en grundig undersøkelse før vi starter behandlingen. Hvis det er en komplisert tilfelle så tar vi en 3d røntgen også.

Enkel fjerning

Vårt avansert utstyr og de mest velprøvde metodene har gjort det enkelt å fjerne visdomstenner.

Oppbevar nærliggende tenner

Vi sørger for at nærliggende tenner dine ikke blir skadet under behandling, og fjerning av visdomstann hjelper deg med å unngå ytterligere skader på nærliggende tenner.

Reduser sjansen for betennelse

Å ikke trekke visdomstannen kan føre til en høyere risiko for oral sykdom og mulig betennelse. Vår behandling hjelper deg med å eliminere sykdom assosiert med visdomstenner.

Fjerne visdomstann pris Oslo?

Se vår prisliste

Vil du vite mer?

Avtal en konsultasjon

Bestill et besøk til Sentrum Tannlegesenter. Bare fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg for å bekrefte time eller besvare dine spørsmål om du har det.

Ofte stilte spørsmål

Når visdomstennene påvirkes, vil pasienter vanligvis velge å få dem ekstraheret kirurgisk. Hvis ekstraksjon av alle fire visdomstennene anbefales, vil pasienter ofte få dem fjernet To og to om gangen under samme prosedyre for å unngå påfølgende operasjoner og merkostnader.

Tannlegen eller oral kirurg kan bruke en av tre typer anestesi, avhengig av den forventede kompleksiteten til visdomstannuttrekkingen og komfortnivået ditt. Alternativene inkluderer: Lokalbedøvelse. Sedasjonbedøvelse. Generell anestesi.

Noen ganger kan en påvirket visdomstann skifte de andre tennene ut av stilling. Skader på nærliggende tenner kan gi disse tennene en økt risiko for forfall eller infeksjon eller føre til at en person trenger kjeveortopedisk behandling for å rette ut tennene.

Hele prosedyren burde ikke ta mer en 45 minutter.

Helbredelsesprosessen kan brytes ned i følgende stadier: Første 24 timer: Blodpropp vil dannes. 2 til 3 dager: Hevelse i munn og kinn bør forbedres. 7 dager: En tannlege kan fjerne eventuelle sting som er igjen. 7 til 10 dager: Kjeve stivhet og ømhet skal forsvinne.