0%

Sentrumtannlegesenter

USYNLIG TANNREGULERING

Vi bruker de nyeste metodene for å rette opp tenner. Invisalign er en smertefri behandling for å gi deg det smilet som du har ønsket og er usynlig. Over 9 millioner mennesker har brukt Invisalign til å oppnå rette tenner.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Hva er usynlig tannregulering?

Invisalign er en behandling som retter på tennene dine uten at du legger merke til det. Invisalign er nesten usynlig med flyttbare skinner som er spesiallaget etter tennene dine for å oppnå et smil du er fornøyd med. Skinnene bytter du selv hver 14. dag og ser forandringer med ukene som går. Invisalign gjør en stor forskjell til smilet ditt uten at hverdagen forstyrres. Nærmere slutten av behandlingen får du et endelig og ønsket sluttposisjon. Er du ikke fornøyd med smilet ditt? Ta kontakt med oss for en gratis konsultasjon. Vi har Invisalign sin egen 3D-skanner, iTero, som hjelper oss med å simulere hvordan tennene kan bli innen få minutter. Etter å ha scannet tennene, tar vi bilder av tennene, også kalt avtrykk, og estimerer et resultat på skjermen om hvordan det nye smilet ditt kan bli. For øyeblikket tilbyr vi gratis scanning, men bare i en begrenset periode, så vær kjapp og bestill en time hos oss i dag.Du kan også benytte deg av vår fagkunnskap dersom du er usikker på hvilket alternativ innen tannregulering som egner seg best for deg. Vi kan ved hjelp av enkle stikkord fra deg veilede deg til best mulig alternativ.

Hvorfor velge usynlig tannregulering hos oss?

Lang erfaring
Vår spesialist i kjeveortopedi har lang erfaring med Invisalign behandlinger og har jobbet som klinisk spesialist hos Invisalign på hovedkvarteret i Amsterdam. Han har gitt opplæring til flere tannleger og spesialister i Skandinavia og deler av Europa i de forskjellige Invisalign behandlingsmetoder. Han har lagd over 3000 behandlingsplan for Invisalign tannleger. Han var den første tannlegen i hele Norge som ble Diamond provider med Invisalign behandlinger og har spisskompetanse innenfor usynlig tannregulering.

Usynlig utseende
Våre valgte usynlig skinner er nesten ikke påviselige fra øyet, de er klare nok. Ingen kan se at de er der.

Komfortabel
Våre Invisalign-skinner er ganske behagelige å ha på, siden de er laget av førsteklasses kvalitetsplast. Vi bruker ikke grov eller skarp plast.

Avtakbar
Våre skinner er helt avtakbare, så hvis du skal på fest med venner eller middag hos familien så kan du bare la de være hjemme.

Forbedret renslighet
Siden vi tilbyr avtakbare skinner, kan du enkelt fjerne dem og rengjøre dem uten problemer. Økt renhet gir deg bedre munnhygiene.

Perfekt tannjustering
Vi sørger for at Invisalign tjener formålet med å fikse feiljustering av tennene dine; skinnene våre er faste nok til å gi en perfekt tannregulering.

Det sparer tid
Tannjustering med riktig sett med skinner krever ikke mye tid, og vi sørger for at tennene dine kommer i rett posisjon så fort som mulig.

Spis alt du vil
Avtakbare skinner sørger for at du kan spise hva du vil; du kan enkelt ta dem av og spise favorittmaten din, uten å ha matbegrensninger.

Avtale en konsultasjon

Bestill et besøk til Sentrumtannlegesenter, bare fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.

  Navnet ditt

  Din Epostadresse

  Telefonen din

  Avtaledato

  Avtaletid

  Usynlig tannregulering midt i Oslo

  Invisalign er verdens mest avanserte gjennomsiktig tannreguleringssystem. Invisalign er den mest moderne teknologien som er tilgjengelig for å rette tenner. I motsetning til “togskinner” slik du kjenner dem fra barneskolen, er Invisalign en gjennomsiktig plastskinne som er enkel å bruke i hverdagen. Du kan fortsatt være på jobben din, gå på kafé, i byen, drive med sport og generelt leve livet normalt mens skinnen sitter over tennene og retter dem ut.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/06/invisible-braces.jpg

  Gratis Konsultasjonstime

  Vi tilbyr nå en gratis konsultasjonstid for utvinning av visdomstenner hos tannlegen vår. Klikk på “Bestill en avtale” for mer informasjon.

  Ulike typer
  Usynlige skinner

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/06/invisalign.png

  Invisalign

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/06/inman-aligner.png

  Inman aligner

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/06/clear-Aligner-.png

  Clear Aligner

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Invsible-order-service.png

  Type 4

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

  Kan alle få implantater?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  Ofte Stilte Spørsmål

  Usynlig Tannregulering

 • Hva er Invisalign?
  Invisalign er et usynlig tannreguleringssystem.
 • Hvorfor velge Invisalign over metallbøyler?
  De er gjennomsiktige skinner som kan tas av og på av pasienten. De er enkle å bruke i hverdagen.
 • Hvor ofte må jeg ha på skinnene?
  Vi tilbyr gratis konsultasjon. Da kan vi gi deg en estimat på hvor lang tid din behandling skal ta. Vi gir deg også eksakt pris for din usynlig tannregulering behandling.
 • Hvor ofte må jeg ha på meg justeringslinjene?
  Du må ha de på cirka 22 timer om dagen for å få optimalt resultat.
 • Må jeg gi opp visse matvarer?
  Du trenger bare å ta av skinnene og spise og drikke hva du vil.
 • Sentrum Tannlegesenter Tjenester

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Oral-hygene.png

  MUNNHYGIENE

  I Norge er vi flinke til å børste tennene hver dag og det er bra, men det samles likevel bakterier og matrester mellom tennene der tannbørsten ikke kommer til.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Tannimplant.png

  TANNIMPLANTAT

  Nesten alle tenner vil være mulig å erstatte med implantat, og det er en gjennomprøvet behandlingsmetode. Behandlingen innebærer at man opererer en liten skrue av titan, inn i kjevebenet, og denne erstatter roten som mangler.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Invisible-ordr.png

  USYNLIG TANNREGULERING

  Invisalign er en behandling som retter på tennene dine uten at du legger merke til det. Invisalign er nesten usynlig med flyttbare skinner som er spesiallaget etter tennene dine for å oppnå et smil du er fornøyd med.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/SHOULD-FACET.png

  SKALL
  FASETTER

  Hos oss på Sentrum Tannlegesenter har vi lang erfaring med å behandle pasienter med skallfasetter det kan oppstå på grunn av forskjellige årsaker, og vi prøver alltid å tilpasse behandlingen til hver enkelt pasient.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/logo-footer.png
  Om Oss

  Vi kan tilby deg de beste og mest moderne behandlingsmetodene enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

  Åpningstider
  Kontakt Oss
  Grønland 12B 0188 Oslo, Norge
  bt_bb_section_top_section_coverage_image
  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2020/01/denticare-logo-footer.png
  Om Oss

  Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

  24/7 Emergency phone
  Our Awards
  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2020/01/img-award.png

  Best Patient Care 2019
  Best Practice & Best Team 2018
  Best Team & Practice 2017

  Working hours
  bt_bb_section_top_section_coverage_image