Grunner hvorfor du bør gå til norge for din tannbehandling

Et land rikt på kultur og fengslende landskap, har Norge vært det mest besøkte landet i Europa siden 1990-tallet takket være utviklingen av en ny form for turisme: tannturisme. Selv om Norge er lite, er det hjem for mange tannklinikker, hver like moderne, alle klare til å behandle pasienter fra hele Europa, men også fra andre steder. Spesielt franske, belgiske, sveitsiske og Quebec-pasienter, blant andre. Flertallet av tannpasienter rundt om i verden drar nettopp til Norge for å få sin behandling i Oslo. Dette er av økonomiske årsaker og av den kvalitets tannpleie som tilbys i norsk tannlegepraksis. Hvis du er enig med meg, vil vi sammen se tannpleie for estetiske formål som kan oppnås i Norge, tannutskifting eller restaurering med tannimplantater og de besparelsene du kan gjøre ved å motta tannlegevakt Oslo.

Kosmetisk tannbehandling tilgjengelig i tannklinikker i Norge

Kosmetisk tannbehandling er en underkategori av moderne tannbehandling som løser de estetiske tannproblemene. Det er ofte foreskrevet i tilfelle kosmetisk defekt, slik som feiljusterte, ødelagte eller ødelagte tenner, gulfarging av tenner, etc. Alt som er dårlig dannende eller flekker tenner, er kosmetisk tannbehandling den beste løsningen å vedta. Her er typene kosmetisk tannpleie du kan få ved å besøke Oslo på din neste tannlegetur.

Tannfiner

I tilfelle du bare trengte en mindre inngripen, det vil si hvis du har sunne tenner, men du fortsatt trenger å fikse en tann som er fliset eller bare forbedre formen på tennene, anbefaler vi installasjon av tannfiner. Det er virkelig en tynn film som skal plasseres på den ytre overflaten av tannen som skal repareres. Denne løsningen vil da forbedre det estetiske utseendet til tannen og gjenvinne en form som ligner en naturlig tann. I de norske tannklinikkene er tannfiner ofte designet og produsert med zirkonia eller keramikk. Dette for å garantere et optimalt estetisk resultat og enestående motstand.

Tannkrone

Sammenlignet med tannfiner anbefales tannkroner mer hvis du har mer alvorlige problemer. Som en fylling, utstikkende tenner, tannbrudd osv. I disse spesifikke tilfellene, er det bare tannkroner som kan hjelpe deg med å finne et smil og gi tennene liv igjen. I Norge finnes det flere typer tannkroner. Men de mest brukte er keramiske metallkroner og zirkoniumoksidkroner eller zirkoniumkroner. Metallkeramiske kroner anbefales ikke for fortenner fordi de egentlig ikke ligner naturlige tenner. Men på den annen side er de i zirkonia ideelle for å dekke fortennene. Zirkoniumkronene har en naturlig effekt som kan sammenlignes med en naturlig tann.

Utskifting eller restaurering med tannimplantater i Norge

Dental erstatning med implantatmetoder var ennå ikke mulig for noen tiår siden. Før brukte vi broer for å erstatte manglende tenner. I dag, takket være utviklingen av moderne tannbehandlingsteknikker, har restaurering av tannimplantater blitt den løsningen som er mest ettertraktet av pasienter. Dette skyldes absolutt kvaliteten og motstanden til tannimplantater, men også på grunn av deres stabilitet og deres evne til å la pasientene få tilbake komfort i munnen og full tyggefunksjon.

Tannimplantat Oslo er en skrue, en titanrot som settes inn i kjevebenet for å motta en søyle og en tannkrone. Generelt tilbys tannimplantater av norske tannleger i tilfelle at:

Du har en manglende tann

I dette tilfellet vil tannlegen plassere en skrue, dvs. et tannimplantat, for å erstatte den manglende tannen. Du får de beste tannimplantatene på markedet. Spesielt tannimplantater Alpha Bio, Nobel Biocare, Straumann, ICX, etc.

Du må bytte ut minst 3 manglende tenner

Hvis du har mistet minst tre tenner, er løsningen å adoptere sikkert tannimplantatbroen. Dette er en bro som består av minst 3 tenner som skal festes på tannimplantater. Tannlegen vil deretter plassere et implantat i hver ende av tannrommet for å kunne plassere den aktuelle broen.

Du er helt tannløs

For full edentulousness er løsningen å vedta fullstendig restaurering av tannbuen med en All-on 4 eller en All-on 6. Men hva er det akkurat? Denne metoden er faktisk en erstatningsløsning for alle tennene. Med andre ord blir de gjenværende tennene ekstrahert, hvis de blir skadet og ikke kan tjene som støtte for den fremtidige tannprotesen, og tannimplantater vil bli plassert for å støtte protesen på 12 til 14 tenner. All-on 4 og All-on 6 er deretter tannproteser med 12 til 14 tenner per bue, som vil bli festet enten på 4 tannimplantater (All-on 4) eller på 6 tannimplantater (All-on 6).

Det er fortsatt nødvendig å spesifisere at det er en forskjell mellom disse to restaureringsløsninger. På den ene siden er ikke antall tannimplantater som fungerer som støtte for protesen, det samme. På den annen side krever ikke All-on 4 beinfylling (sinus lift). Prismessig koster All-on 6 litt mer siden vi trenger 6 tannimplantater.

Hundrevis av euro i besparelser ved å få tannbehandling i Norge

Det er ikke lenger en hemmelighet, som vi kunne se i første ledd, tilbyr tannklinikker i Oslo veldig attraktive priser, konkurransedyktige priser når det gjelder tannpleie. Hvis vi sammenligner prisene i Norge med prisene som tilbys av andre europeiske land, ser vi en prisforskjell på noen få hundre euro. Spesielt sammenlignet med Frankrike som praktiserer ublu priser på tannpleie. Og som ikke tillater franske pasienter å få tilgang til tannpleien de trenger. Ved å reise til Norge for å motta tannbehandling kan du spare opptil 50% til 70% på tannkost. Alt du trenger å vite er at jo mer omfattende tannpleie du trenger, jo større sjanse har du for å spare på tannpleien din. Dette er grunnen til at mange pasienter foretrekker å reise til Norge for å få tennene behandlet. Prisene på tannpleie er mye mer attraktive i Norge når franske, sveitsiske, belgiske, Quebec og engelske pasienter flyr til Oslo for deres implantatbehandling.

Under ditt tannopphold i Norge

Tannlegeturismen kombinerer tannpleie og turisme. Pasienter må oppholde seg i Oslo noen dager for å få tannbehandling og for å dra nytte av landets mange turistattraksjoner. For å gjøre dette må du velge et overnattingssted som oppfyller dine forventninger. Oslo er bare en 2,15 timers flytur fra Paris og er tilgjengelig fra større europeiske byer. Vi snakket om prisene på tannlegevakt i Oslo. Men prisen på overnatting er også overkommelig i Norge. Generelt sett er Oslo-prisene lavere enn de europeiske prisene. Dette gjelder like mye når det gjelder overnatting som når det gjelder mat og transport. Pasienter vil ikke ha problemer med å bli i Norge under tannlegeturen.