Behandling Av Tannlegeskrekk - Sentrumtannlegesenter

Credibly reintermediate backend ideas for cross-platform models. Continually reintermediate integrated processes through technically sound intellectual capital. Holistically foster superior methodologies without market-driven best practices.

BEHANDLING AV TANNLEGESKREKK

Våre tannleger tar alle mulige forholdsregler for å hjelpe pasientene med tannlegeskrekk til å føle seg tryggere; vi sørger for at pasientene våre føler seg tryggere og modige nok til å fortsette med behandlingen.

Metal braces
Ceramic brackets
Clear Aligners

We start seeing children from a young age to check for problems that may get worse with time, such as overcrowding. We stay in touch through regular follow-up appointments.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Hva er BEHANDLING AV TANNLEGESKREKK?

Hos oss på Sentrum Tannlegesenter har vi lang erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Tannlegeskrekk kan oppstå på grunn av forskjellige årsaker og vi prøver alltid å tilpasse behandlingen til hver enkelt pasient. En veldig stor del av befolkningen lider av tannlegeskrekk og oppsøker kun tannlegen når dem har ekstreme tannsmerter. Dette kan føre til at behandlingsbehovet blir større for hvert år man ikke drar til tannlegen. Ikke bare blir det mer kostbart økonomisk, men det resulterer også med større inngrep enn hva du ville ha behøvd ved årlig / halvårlig sjekk hos tannpleier.

Tannlegeskrekk(Odontofobi)
ta kontakt med oss sånn at vi kan hjelpe deg med å bli kvitt din tannlegeskrekk. Vi utfører aldri noen type behandling før pasienten samtykker og setter av god tid til pasienten sånn at vi kan bli bedre kjent med hverandre.

Alvorlig tannlegeskrekk( Odontofobi)
kombinert med stort behandlingsbehov kan utløse Helfo-refusjon. Vi veileder våre pasienter slik at de kan få den støtten de har krav på gjennom Helfo.

Vi anbefaler deg å bestille time hos oss i Sentrum Tannlegesenter dersom du har tannlegeskrekk. Som oftest er vi folk redd for ukjente ting. Vår erfaring er at det ofte hjelper deg som pasient å vite mer om hvilke formål vårt utstyr og redskaper har, og ikke minst hva de gjør. Stort sett er de ikke like skumle når man har mer kjennskap til utstyret som tas i bruk.

Hvorfor velge BEHANDLING AV TANNLEGESKREKK?

Tannlegeskrekk behandling
Vi sørger for at pasienten blir kjent med utstyret og prosedyren; så beveger vi oss framover med behandlingen. Vi skynder oss ikke med behandlingen.

Identifisere engstelige eller fobiske pasienter
Ved vårt første møte med pasienter prøver vi å komme gjennom pasientens angst og fobiske atferd om tannfrykt, og identifisere fobiske pasienter.

Åpenhet
Vi tilbyr en innledende konsultasjon før vi starter med den faktiske behandlingen, dette for å forklare pasienten alt om behandlingen.

Angstspørreskjema
Vi vurderer pasientene våre gjennom et enkelt selvrapporterende spørreskjema som hjelper mye med å analysere om pasienten lider av odontofobi.

Bruk av beroligende medisiner
Tannlegene våre bruker medisiner som hjelper til med å fremkalle følelsen av ro og avslapning hos pasientene; det hjelper med de ekstremt fobiske pasientene.

Avtale en konsultasjon

Bestill et besøk til Sentrumtannlegesenter, bare fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.

  Navnet ditt

  Din Epostadresse

  Telefonen din

  Avtaledato

  Avtaletid

  Sentrum Tannlegesenter Tjenester

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Oral-hygene.png

  MUNNHYGIENE

  I Norge er vi flinke til å børste tennene hver dag og det er bra, men det samles likevel bakterier og matrester mellom tennene der tannbørsten ikke kommer til.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Tannimplant.png

  TANNIMPLANTAT

  Nesten alle tenner vil være mulig å erstatte med implantat, og det er en gjennomprøvet behandlingsmetode. Behandlingen innebærer at man opererer en liten skrue av titan, inn i kjevebenet, og denne erstatter roten som mangler.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Invisible-ordr.png

  USYNLIG TANNREGULERING

  Invisalign er en behandling som retter på tennene dine uten at du legger merke til det. Invisalign er nesten usynlig med flyttbare skinner som er spesiallaget etter tennene dine for å oppnå et smil du er fornøyd med.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/fjerning-av-visdomstenner.png

  FJERNING AV VISDOMSTENNER

  Fjerning av visdomstennene er det siste settet av jeksler som bryter frem i munnen, vanligvis i slutten av tenårene eller tidlig i tyveårene. En visdomstann gjør sjeldent skade, med mindre du plages med den.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/logo-footer.png
  Om Oss

  Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

  Åpningstider
  Kontakt Oss
  22 17 32 32
  Grønland 12B 0188 Oslo, Norge
  post@sentrumtannlegesenter.no
  bt_bb_section_top_section_coverage_image
  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2020/01/denticare-logo-footer.png
  Om Oss

  Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

  24/7 Emergency phone
  Our Awards
  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2020/01/img-award.png

  Best Patient Care 2019
  Best Practice & Best Team 2018
  Best Team & Practice 2017

  Working hours
  bt_bb_section_top_section_coverage_image