Få tennene reparert av kosmetisk tannbehandling

Kosmetisk tannpleie handler om å gjøre små finesser, men som løser flere problemer for deg. Dersom dine tenner er plaget av misfarge, mellomrom, ujevnheter eller tydelige spor etter fyllinger kan du ved hjelp av dagens moderne teknikker få tilbake de fine tennene på 1-2-3. Hvorfor ikke gjøre de små grepene som gir deg tilbake det vakre smilet?

Hos oss i Sentrum Tannlegesenter tar vi i bruk den nyeste teknologien og som gir deg som pasient effektive og skånsomme behandlinger i tillegg et perfekt resultat.

Tannlegesenter med fokus på pasientene

Hos oss vil du alltid bli møtt av mennesker som lytter til deg og som gir deg gode råd ut fra din problemstilling. Vi gjør nøye undersøkelser i forkant slik at vi kan hjelpe deg på mest mulig effektiv måte. Du vil bli godt informert i forkant, underveis og i etterkant av kosmetisk tannpleie. Vi er ikke bare opptatt av høy kvalitet på vårt arbeid, men også din livskvalitet.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har behov for å gjøre en finpuss på tennene dine. Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap når vi forstår at du er ukjent med begrepene innen kosmetisk tannpleie.

Vårt tannlegesenter er lokalisert på adresse Grønland 12B, Oslo. 200 meter unna Grønland T-banestasjon. Vi er i nærheten av deg som holder til på Grønland, Sørenga, Helsfyr, Grünerløkka og Oslo Sentrum generelt.