Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Kosmetisk tannpleie (kosmetisk tannbehandling)

Kosmetisk tannpleie handler om å gjøre små finesser, men som løser flere problemer for deg. Dersom dine tenner er plaget av misfarge, mellomrom, ujevnheter eller tydelige spor etterfyllinger kan du ved hjelp av dagens moderne teknikker få tilbake de fine tennene på 1-2-3. Hvorfor ikke gjøre de små grepene som gir deg tilbake det vakre smilet? 

Hos oss i Sentrum Tannlegesenter tar vi i bruk den nyeste teknologien og som gir deg som pasient effektive og skånsomme behandlinger i tillegg et perfekt resultat.
Vi har i flere tiår bistått våre pasienter med vellykket kosmetisk tannpleie (kosmetisk tannbehandling) opp gjennom årene, og får stadig positive tilbakemeldinger fra fornøyde pasienter. Vi er derfor trygge på at vi kan oppnå ønsket resultat for dine tenner!

Klassiske tjenester innen kosmetisk tannpleie:

- Fjerne plakk og misfarging
- Estetisk krone
- Fyllingsalternativer
- Fjerne ujevnheter
- Skallfasetter

Vi har kompetansen til å utføre langt mer avanserte tannbehandlinger, men gjøres etter nøye undersøkelser og konsultasjoner.  

Tannlegesenter med fokus på pasientene
Hos oss vil du alltid bli møtt av mennesker som lytter til deg og som gir deg gode råd ut fra din problemstilling og hvilken type kosmetisk tannbehandling du behøver. Vi gjør nøye undersøkelser i forkant slik at vi kan hjelpe deg på mest mulig effektiv måte. Du vil bli godt informert i forkant, underveis og i etterkant av kosmetisk tannpleie. Vi er ikke bare opptatt av høy kvalitet på vårt arbeid, men også din livskvalitet. For oss er det viktig at du føler deg trygg i forkant, underveis og i etterkant av den kosmetiske tannbehandlingen. Hos oss får du tilstrekkelig med oppfølgingstimer nettopp for å kvalitetssikre vårt arbeid.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har behov for å gjøre en finpuss på tennene dine. Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap når vi forstår at du er ukjent med begrepene innen kosmetisk tannpleie. 

Vi holder til i Oslo Sentrum 2 minutter i fra Grønland T-bane og 3 minutter i fra Oslo Sentralstasjon. Vi er i nærheten av deg som holder til på Grønland, Bjørvika, Sørenga, Gamle Oslo, Ensjø, Helsfyr, Grünerløkka, Torshov, Sagene og Oslo Sentrum generelt. 

Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt. Sjekk om du har fylt ut alle feltene og prøv igjen.
Q

Adresse

Grønland 12B
0188 Oslo, Norge

Bestill time
f

Våre tjenester

Allmenn tannbehandling
Fjerning av visdomstenner
Usynlig tannregulering
Tannimplanat
Munnhygiene
Tannlegevakt
Behandling av tannlegeskrekk
Aktuelt

x

Åpningstider

Mandag - Fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 18.00
Søndag
Etter avtale