Behandling av tannlegeskrekk

Hos oss på Sentrum Tannlegesenter har vi lang erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Tannlegeskrekk kan oppstå på grunn av forskjellige årsaker og vi prøver alltid å tilpasse behandlingen til hver enkelt pasient. En veldig stor del av befolkningen lider av tannlegeskrekk og oppsøker kun tannlegen når dem har ekstreme I det lange løp kan det å ikke se tannlegen føre til et større behov for vedlikehold.Som et resultat av høyere kostnader krever du også mer intervensjon enn du ville ha trengt ved tannhygienekontroll.

Vi anbefaler alle de som lider av

Tannlegeskrekk(Odontofobi)

Hvis du vil ha hjelp til å overvinne tannskrekken din, kan du kontakte oss nå.Behandling vil aldri bli gjort før pasienten samtykker og sørger for at det er god tid for oss begge å bli kjent med hverandre.

Alvorlig tannlegeskrekk( Odontofobi)

Helfo-refusjon oppstår når et stort behandlingsbehov er kombinert med Helfo-refusjon.Vi veileder pasientene våre slik at de får den støtten de har krav på gjennom Helfo.

Vi anbefaler deg å bestille time hos oss i Sentrum Tannlegesenter dersom du har tannlegeskrekk. Som oftest er vi folk redd for ukjente ting. Vår erfaring er at det ofte hjelper deg som pasient å vite mer om hvilke formål vårt utstyr og redskaper har, og ikke minst hva de gjør. Stortsett er de ikke like skumle når man har mer kjennskap til utstyret som tas i bruk.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!
Vårt tannlegesenter er lokalisert på adresse Grønland 12B, Oslo. 200 meter unna Grønland T-banestasjon. Vi er i nærheten av deg som holder til på Grønland, Sørenga, Helsfyr, Grünerløkka og Oslo Sentrum generelt.