Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Usynlig tannregulering med Invisalign

Invisalign er en behandling som retter på tennene dine uten at du legger merke til det. Invisalign er nesten usynlig tannregulering med flyttbare skinner som er spesiallaget etter tennene dine for å oppnå et smil du er fornøyd med. Skinnene bytter du selv hver 14. dag og ser forandringer med ukene som går. Invisalign er usynlig tannregulering som er skreddersydd for å regulere tennene dine litt etter litt; hver lille forandring tar deg ett skritt nærmere den neste versjonen av deg – effektivt, forsiktig og nøyaktig. Det er ingen tilfeldighet at flere millioner benytter seg av usynlig tannregulering.

Invisalign gjør en stor forskjell til smilet ditt uten at hverdagen forstyrres. Nærmere slutten av behandlingen får du et endelig og ønsket sluttposisjon. Er du ikke fornøyd med smilet ditt?Ta kontakt med oss for en gratis konsultasjon. dersom du er interessert i usynlig tannregulering. Vi har Invisalign sin egen 3D-skanner, iTero, som hjelper oss med å simulere hvordan tennene kan bli innen få minutter. Etter å ha scannet tennene, tar vi bilder av tennene, også kalt avtrykk, og estimerer et resultat på skjermen om hvordan det nye smilet ditt kan bli.  

For øyeblikket tilbyr vi gratis scanning, men bare i en begrenset periode, så vær kjapp og bestill en time hos oss i dag.  Du kan også benytte deg av vår fagkunnskap dersom du er usikker på hvilket alternativ innen tannregulering som egner seg best for deg. Vi kan  ved hjelp av enkle stikkord fra deg veilede deg til best mulig alternativ. 

Invisalign - Usynlig tannregulering for voksne
Usynlig tannregulering Invisalign. Har du alltid ønsket rette tenner, men engstet deg for å få synlig tannregulering? Nå kan du få usynlig tannregulering hos oss på SentrumTannlegesenter uten noen form for ubehag. Vi tilbyr Invisalign, som er en effektiv og mer behagelig metode. Ønsket vårt er å få deg til å smile selvsikkert igjen. Om du ønsker mer informasjon om Invisalign eller noen av våre andre produkter, gjerne kontakt oss her.   

Hva er Invisalign?
Invisalign er gjennomsiktige plastskinner som settes på tennene, og er usynlige. Denne typen usynlig tannregulering skal regulere tennene dine i 22 timer, og du kan ta den av og på når du skal spise og pusse tennene. Slik får du rengjort tennene ordentlig hver dag og minsker risikoen for å få hull etter at tennene er ferdig regulert.   

Ny skinne annenhver uke
Etter hvert som behandlingen starter, vil tennene dine reguleres, og det vil være behov for å bytte skinne regelmessig. Annenhver uke vil skinnen bli regulert på nytt. Dette vil være en normal rutine helt til tennene dine har fått den ønskede plasseringen av usynlig tannregulering.   

Ingen venteliste
Sentrum tannlegesenter har lang erfaring med ulike typer tannreguleringer, og nå har vi utvidet vårt tilbud med det populære Invisalign-systemet (usynlig tannregulering). Vi har ansatt en tannlege som er ekspert på den usynlige reguleringen, og har heller ingen venteliste. Om du ønsker, kan du få time på dagen. Ta det første steget mot et smil du er tilfreds med. Om du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med oss her.  
For oss er du som pasient det viktigste. Vi tilrettelegger en behandlingsplan som passer for nettopp deg og din livsstil. Alt for å kunne oppnå best mulig resultat.

Vi tilbyr annen usynlig tannregulering
I tillegg til Invisalign, tilbyr vi også andre usynlige behandlingsformer. Disse typene er Inman aligner og Clear aligner.  

Vi holder til i Oslo Sentrum 2 minutter i fra Grønland T-bane og 3 minutter i fra Oslo Sentralstasjon. Vi er i nærheten av deg som holder til på Grønland, Bjørvika, Sørenga, Gamle Oslo, Ensjø, Helsfyr, Grünerløkka, Torshov, Sagene og Oslo Sentrum generelt. 

Ønsker du å høre hva vi anbefaler, kontakt oss her.  

Ønsker du å høre hva vi anbefaler, kontakt oss her. Vi trenger kun noen enkle stikkord fra deg for å kunne veilede deg til rett alternativ innen tannregulering!

Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt. Sjekk om du har fylt ut alle feltene og prøv igjen.
Q

Adresse

Grønland 12B
0188 Oslo, Norge

Bestill time
f

Våre tjenester

Allmenn tannbehandling
Fjerning av visdomstenner
Usynlig tannregulering
Tannimplanat
Munnhygiene
Tannlegevakt
Behandling av tannlegeskrekk
Aktuelt

x

Åpningstider

Mandag - Fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 18.00
Søndag
Etter avtale