Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text
Sentrum Tannlegesenter er her for å hjelpe deg når du har akutte tannsmerter. Vi holder til i Oslo sentrum og er en tannlegevakt som du kan stole på. Dersom du har noen form for tannverk, har svelget en tann eller tapt en fylling, vil vi kunne hjelpe deg så fort du kontakter oss. Bestill time her.

Åpningstider

Som pasient hos oss, vil Sentrum Tannlegesenter vil gi deg en god opplevelse. Derfor har vi kveldsåpent mandag til lørdag fra kl. 10.00-18.00, og søndag etter avtale. Vi tilbyr en akutt time innen to timer etter kontakt med oss. Ta kontakt med oss så fort skaden skjer, så kan vi avtale time for deg.

Behandlingstjenester på tannlegevakten

Vi er godt bemannet med mange tannleger, slik at vi kan være tilgjengelige for deg i akutte situasjoner. Behandlingstjenestene vi tilbyr som tannlegevakt, er de samme som ved normale åpningstider. Vi kan også hjelpe deg med akutte tannsmerter, tannbyll, løse og knekte tenner og fall- og voldssaker med mer. Som pasient hos oss, garanterer vi deg time på dagen når du virkelig trenger det. Våre tannleger har lang erfaring og vi klarer derfor å håndtere alle type akutte henvendelser. Trenger du akutt tannbehandling? Kontakt oss for å bestille time.