Tannimplantat Oslo - Sentrum Tannlegesenter

Credibly reintermediate backend ideas for cross-platform models. Continually reintermediate integrated processes through technically sound intellectual capital. Holistically foster superior methodologies without market-driven best practices.

TANNIMPLANTAT

Et tannimplantat er en kunstig tannrot som er plassert i kjevebenet der den gamle tannen har sittet. Tannimplantatet er laget av titan. Kjevebenet liker titan derfor vokser den sammen med tannimplantatet, som nå kan brukes som en ny tannrot. Hos oss  har vi kun valgt å bruke ledende og velprøvde internasjonalt anerkjente implantatsystemer.

Metal braces
Ceramic brackets
Clear Aligners

We start seeing children from a young age to check for problems that may get worse with time, such as overcrowding. We stay in touch through regular follow-up appointments.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Hva er TANNIMPLANTAT?

Nesten alle tenner vil være mulig å erstatte med tannlege implantat, og det er en gjennomprøvet behandlingsmetode. Behandlingen innebærer at man opererer en liten skrue av titan, inn i kjevebenet, og denne erstatter roten som mangler. Deretter vil det, ettersom hva tilfellet er, festes en krone eller en bro til denne skruen. I omtrent alle tilfeller vil resultatet se naturlig ut og du vil ha tenner av god kvalitet og lang varighet. Har du spørsmål om tannimplantat? Ta kontakt med oss.

Krav til pasienten
Det er mulig å erstatte nesten alle tapte tenner med implantat, men det er viktig at pasienten er frisk når behandlingen utføres. Pasienter med kroniske sykdommer under medisinsk behandling, kan også få utført tannimplantatbehandling. En frisk munnhule hvor tannkjøttproblemer, kariesangrep og andre infeksjoner er under kontroll, er viktig for et stabilt og godt langtidsresultat. Røyking frarådes i samband med tannimplantatbehandling, da det er større fare for komplikasjoner. Er pasienten eldre, er dette ingen hindring for å få tannimplantater. Gjerne ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Hvorfor velge vår tannimplantattjenester?

Teamet vårt:
Vi er eksperter innen tannimplantat tjenester. Vi tilbyr implantatbehandling med hjelp av velprøvde og kvalitetsoppdaterte metoder. Vårt team av spesialister har lang erfaring med implantatbehandling og fungerer som en henvisningspraksis for andre tannleger i Stor-Oslo-region. Med hjelp av veldokumenterte metoder og det nyeste 3D-røntgensystemet setter vi inn flere hundre implantater i året. Vi holder oss oppdatert hele tiden og våre spesialister holder kurs for andre tannleger også

Benregenerasjon
Spesialistene våre utmerker seg ved tannimplantatbehandling; vi sørger for at du får ordentlig forberedelse av kjevebenet når det trengs. Våre metoder er sikret og rimelig.

Tannimplantatplassering
Prosedyren for plassering av tannimplantater er sikret og dobbeltsjekket med brukt av 3D røntgensystem(CBCT). Vi sørger for at implantatet er plassert  inn i kjevebenet trygt.

Full munn rehabilitering
Vår fullstendige rehabilitering av munnen hjelper pasientene våre med å få tilbake funksjon og estetikk.

Avtale en konsultasjon

Bestill et besøk til Sentrum-tannlegesenter, bare fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.

  Navnet ditt

  Din Epostadresse

  Telefonen din

  Avtaledato

  Avtaletid

  Sentrum Tannlegesenter Tjenester

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Dental-Fear-1.png

  BEHANDLING AV TANNLEGESKREKK

  Hos oss på Sentrum Tannlegesenter har vi lang erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Tannlegeskrekk kan oppstå på grunn av forskjellige årsaker og vi prøver alltid å tilpasse behandlingen til hver enkelt pasient.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/General-Dental-Treatment.png

  ALLMENN TANNBEHANDLING

  Vårt tilbud dekker alle dine behov for vanlig tannbehandling. Vi utfører vanlige konsultasjoner, kjevebehandling, usynlig regulering, rotbehandling, fylling og mange flere behandlingsformer.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/05/DENTAL-GUARD-IN-OSLO-CENTER-1.1.png

  TANNLEGEVAKT I OSLO SENTRUM

  Sentrum Tannlegesenter er her for å hjelpe deg når du har akutte tannsmerter. Vi holder til i Oslo sentrum og er en tannlegevakt som du kan stole på.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/SHOULD-FACET.png

  SKALL
  FASETTER

  Hos oss på Sentrum Tannlegesenter har vi lang erfaring med å behandle pasienter med skallfasetter det kan oppstå på grunn av forskjellige årsaker, og vi prøver alltid å tilpasse behandlingen til hver enkelt pasient.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/logo-footer.png
  Om Oss

  Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

  Åpningstider
  Kontakt Oss
  22 17 32 32
  Grønland 12B 0188 Oslo, Norge
  post@sentrumtannlegesenter.no
  bt_bb_section_top_section_coverage_image
  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2020/01/denticare-logo-footer.png
  Om Oss

  Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

  24/7 Emergency phone
  Our Awards
  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2020/01/img-award.png

  Best Patient Care 2019
  Best Practice & Best Team 2018
  Best Team & Practice 2017

  Working hours
  bt_bb_section_top_section_coverage_image