Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Drømmer du om å smile som en filmstjerne?

Skallfasetter er tynne lag av porselen som brukes for å gjenskape tennenes naturlige utseende. Dagens skallfasetter har nesten samme styrke og egenskaper som naturlig tannemalje.

Skallfasetter egner seg for kunder som ønsker mindre endringer i tannplassering, eller å endre tennenes form, størrelse eller farge.

Skallfasettene støpes individuelt for hver enkelt pasient, og det er derfor umulig å se forskjell på en skallfasett og en naturlig tann.

Med skallfasetter kan du på noen uker få perlehvite tenner og smilet du alltid har drømt om.

Hos oss så kan du få en time med Tannlege Iram Kazmi som har lang erfaring med kosmetisk tannbehandling. Hun har jobbet som tannlege siden 2008. Ønske om å få pasientene til å smile mer førte henne mot kosmetisk tannbehandling. Målet var å gjenopprette pasientenes smil uten å skade emaljen, og i noen tilfeller å oppnå rettere tenner ved hjelp av avtakbar usynlig tannregulering. Etter omfattende kursing ble Tannlege Iram en del av dr. Kent Nymans team i Sverige, der hun lærte seg teknikken medskallfasetter uten tannsliping (Non-Prep Veneers). Etter flere år der har hun tatt med seg sin spisskompetanse innenfor kostmetisk tannbehandling til Oslo. Iram er lidenskapelig opptatt av å fremheve pasientens naturlige skjønnhet.Utgangspunktet hennes er "less is more", og hun elsker å gjøre diskré estetiske justeringer som gir et førsteklasses, og samtidig naturlig resultat.