Allmenn Tannbehandling - Sentrumtannlegesenter

Credibly reintermediate backend ideas for cross-platform models. Continually reintermediate integrated processes through technically sound intellectual capital. Holistically foster superior methodologies without market-driven best practices.

ALLMENN TANNBEHANDLING

Klinikken vår tilbyr all slags allmenn tannbehandling, enten du vil undersøke tennene dine for tannhelse, eller ønsker tannrehabilitering. Vi gjør det med utstyr av høy kvalitet.

Metal braces
Ceramic brackets
Clear Aligners

We start seeing children from a young age to check for problems that may get worse with time, such as overcrowding. We stay in touch through regular follow-up appointments.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Hva er ALLMENN TANNBEHANDLING?

Vårt tilbud dekker alle dine behov for vanlig tannbehandling. Vi utfører vanlige konsultasjoner, kjevebehandling, usynlig regulering, rotbehandling, fylling og mange flere behandlingsformer. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om våre behandlinger eller andre spørsmål.

Tannpressing og gnissing
Om du presser eller gnisser tennene dine mens du sover, kan du få intensive muskelsammentrekninger. Dette fører til smerte i omliggende vev, ledd og muskler. Opplever du tannpressing eller gnissing, vil dette være noen symptomer:

Smertefulle og ømme kjever Ømfintlige og følsomme tenner Stiv nakke Spennings- og/morgenhodepine Migrene

Bittskinne forhindrer tannpressing og gnissing
Bittskinne er den beste løsningen for tanngnissing. Dette er en gjennomsiktig og myk skinne, som festes til tennene i overkjeven. Bittskinnen vil redusere presset og dermed fjerne den umiddelbare årsaken til smerten. Ettersom pressingen og gnissingen skjer ubevisst om natten, vil årsaken til hodepinen ofte gå ubemerket hos både lege, tannlege og deg selv. Har du spørsmål rundt dette – ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg.

Hvorfor bruke våre allmenn tannhelsetjenester?

Ligger sentralt i Oslo
Vi tilbyr allmenn tannbehandlinger midt i Oslo. Våre erfarne tannleger prioriterer pasientens behov.

Kvalitetsutstyr
Med det dedikerte personalet sørger vi for at du får topp behandling. De får ekstra hjelp av vår høykvalitets utstyr.

Tidlige diagnoser
Våre tannleger gir deg også en diagnose av den tiltenkte orale sykdommen. Med rettidig identifikasjon kan du velge en bedre behandling med en gang og spare penger.

Robust teknologi
Bruken av høyteknologi og smarte maskiner, og påliteligheten med tanke på arbeidet har økt kvaliteten på arbeidet. Den uanstrengte tannhelsetjenesten har sikret seg effektive strategier.

Rask og effektiv drift
Uten forsinket behandling får ikke tannlegepersonalet og kvalifiserte tannleger pasienten til å vente. Den jevne servicen med omsorgsfulle tilnærmingen er merkbar.

Diverse munnpleie
Våre tannleger tilbyr deg alle typer behandlinger innenfor munnhygiene, det være seg tannrens eller tannkjøttsykdom behandling.

Avtale en konsultasjon

Bestill et besøk til Sentrumtannlegesenter, bare fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.

  Navnet ditt

  Din Epostadresse

  Telefonen din

  Avtaledato

  Avtaletid

  Sentrum Tannlegesenter Tjenester

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Oral-hygene.png

  MUNNHYGIENE

  I Norge er vi flinke til å børste tennene hver dag og det er bra, men det samles likevel bakterier og matrester mellom tennene der tannbørsten ikke kommer til.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Tannimplant.png

  TANNIMPLANTAT

  Nesten alle tenner vil være mulig å erstatte med implantat, og det er en gjennomprøvet behandlingsmetode. Behandlingen innebærer at man opererer en liten skrue av titan, inn i kjevebenet, og denne erstatter roten som mangler.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/Invisible-ordr.png

  USYNLIG TANNREGULERING

  Invisalign er en behandling som retter på tennene dine uten at du legger merke til det. Invisalign er nesten usynlig med flyttbare skinner som er spesiallaget etter tennene dine for å oppnå et smil du er fornøyd med.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/fjerning-av-visdomstenner.png

  FJERNING AV VISDOMSTENNER

  Fjerning av visdomstennene er det siste settet av jeksler som bryter frem i munnen, vanligvis i slutten av tenårene eller tidlig i tyveårene. En visdomstann gjør sjeldent skade, med mindre du plages med den.

  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/logo-footer.png
  Om Oss

  Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

  Åpningstider
  Kontakt Oss
  22 17 32 32
  Grønland 12B 0188 Oslo, Norge
  post@sentrumtannlegesenter.no
  bt_bb_section_top_section_coverage_image
  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2020/01/denticare-logo-footer.png
  Om Oss

  Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

  24/7 Emergency phone
  Our Awards
  https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2020/01/img-award.png

  Best Patient Care 2019
  Best Practice & Best Team 2018
  Best Team & Practice 2017

  Working hours
  bt_bb_section_top_section_coverage_image