0%

Sentrumtannlegesenter


Tannsenteret i sentrum kan hjelpe deg med akutte tannsmerter.Som din betrodde tannvakt ligger vi i hjertet av Oslo.Du kan kontakte oss hvis du opplever noen form for tannpine, har svelget en fylling eller har mistet en fylling.Akutt tannskade krever umiddelbar oppfølging, og vi vet at det haster.I tillegg vil du ikke oppleve telefonsvarer utenom arbeidstiden, og du kan planlegge et tidspunkt for å møte oss umiddelbart.

Vi har lang erfaring som tannlegevakt og har vært overfor en hver problemstilling. Hos oss er ingen akutte problemer for store!
Vår filosofi er å ta i bruk moderne teknologi og kombinere det med et solid håndverk. Hele staben av Sentrum Tannlegesenter engasjerer seg for å gi deg akutt tannbehandling av høy kvalitet.

Åpningstider

Som pasient hos oss, vil Sentrum Tannlegesenter vil gi deg en god opplevelse. Derfor har vi kveldsåpent mandag til lørdag fra kl. 10.00-18.00, og søndag etter avtale. Vi tilbyr en akutt time innen to timer etter kontakt med oss. Ta kontakt med oss så fort skaden skjer, så kan vi avtale time for deg.

Behandlingstjenester på tannlegevakten

Vi er godt bemannet med mange tannleger, slik at vi kan være tilgjengelige for deg i akutte situasjoner. Behandlingstjenestene vi tilbyr som tannlegevakt, er de samme som ved normale åpningstider. Vi kan også hjelpe deg med akutte tannsmerter, tannbyll, løse og knekte tenner og fall- og voldssaker med mer. Som pasient hos oss, garanterer vi deg time på dagen når du virkelig trenger det. Våre tannleger har lang erfaring og vi klarer derfor å håndtere alle type akutte henvendelser. Trenger du akutt tannbehandling? Kontakt oss for å bestille time.

Vår klinikk har er lokalisert på adresse Grønland 12B i Oslo. 200 meter fra Grønland T-banestasjon. Vi er i nærheten av deg som holder til på Grønland, Sørenga, Helsfyr, Grünerløkka og Oslo Sentrum generelt.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har behov for tannlegevakt med ethvert akutt problem.

Etter hvert som behandlingen starter, vil tennene dine reguleres, og det vil være behov for å bytte skinne regelmessig. Annenhver uke vil skinnen bli regulert på nytt. Dette vil være en normal rutine helt til tennene dine har fått den ønskede plasseringen.
<h4>Ingen venteliste</h4>
Sentrum tannlegesenter har lang erfaring med ulike typer tannreguleringer, og nå har vi utvidet vårt tilbud med det populære Invisalign-systemet. Vi har ansatt en tannlege som er ekspert på den usynlige reguleringen, og har heller ingen venteliste. Om du ønsker, kan du få time på dagen. Ta det første steget mot et smil du er tilfreds med. Om du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med oss her.
<h4>Vi tilbyr annen usynlig tannregulering</h4>
I tillegg til Invisalign, tilbyr vi også andre usynlige behandlingsformer. Disse typene er Inman aligner og Clear aligner.

Vår klinikk har er lokalisert på adresse Grønland 12B i Oslo. 200 meter fra Grønland T-banestasjon. Vi er i nærheten av deg som holder til på Grønland, Sørenga, Helsfyr, Grünerløkka og Oslo Sentrum generelt.

Ønsker du å høre hva vi anbefaler, kontakt oss her.

https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2021/03/logo-footer.png
Om Oss

Vi kan tilby deg de beste og mest moderne behandlingsmetodene enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

Åpningstider
Kontakt Oss
Grønland 12B 0188 Oslo, Norge
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2020/01/denticare-logo-footer.png
Om Oss

Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

24/7 Emergency phone
Our Awards
https://www.sentrumtannlegesenter.no/wp-content/uploads/2020/01/img-award.png

Best Patient Care 2019
Best Practice & Best Team 2018
Best Team & Practice 2017

Working hours
bt_bb_section_top_section_coverage_image