Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Rotfylling hos en erfaren tannlege

Dersom nerven i en tann er skadet eller død på grunn av infeksjon er rotfylling nødvendig for å kunne beholde tannen. Rotfylling går i praksis ut på å fjerne nerven i tannen som forårsaker tannpinen, og erstatte den med fyllingsmateriale. Rotfylling er en omfattende behandling. Hos oss i Sentrum Tannlegesenter tar vi kun i bruk den nyeste teknologien slik at du som pasient får en skånsom og effektiv behandling, og et perfekt resultat. 
Som klinikk med flere tiårs erfaring er vi trygge på at vi er den rette klinikken som gjør bukt med dine tannproblemer og smerter. Ved siden av moderne utstyr har høy faglig stolthet hvor kun det ypperste håndverk er godt nok.

Konsekvensene du aller helst vil unngå
Dersom du er plaget med dypt hull i tann, og ikke oppsøker behandling vil bakteriene spre seg til rotspissen og betennelse oppstår. Dersom det går for lang tid eller du er hardt rammet, kan det være nødvendig med kirurgisk fjerning av rotspissen. Vi anbefaler deg derfor å ta steget tidligst mulig og på den måten begrense skadeomfanget. Og ikke minst begrenser du omfanget av rotfyllingen. Tannsmerter på dette nivået vil aldri forsvinne med mindre det blir utført en profesjonell rotfylling. Desto lenger du venter, desto flere kanaler risikerer du å måtte rotfylle. Det er smart for både tennene og lommeboken å oppsøke en tannlege før hullet og smertene blir for ille.

Er rotfylling dyrt?
Prisen for selve behandlingen baserer seg på tiden og materialene som kreves for å reparere skaden. Desto lenger man utsetter behandlingen vil også risikoen for infeksjoner i tennene øke. Det er da man virkelig får erfare at rotfylling er kostbart. Om du tar kontakt med oss i dag trenger ikke rotfylling å være så altfor tidkrevende eller kostbart. I mange tilfeller er det pasienten selv som avgjør prisen på rotfylling. 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har behov for profesjonell rotfylling av en erfaren tannlege. Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap når vi forstår at du er ukjent med prosessen rundt rotfylling. For oss kommer du som pasient i fokus og vi lytter til dine behov samtidig som vi er nøye på å gi deg god informasjon i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen.

Vi holder til i Oslo Sentrum 2 minutter i fra Grønland T-bane og 3 minutter i fra Oslo Sentralstasjon. Vi er i nærheten av deg som holder til på Grønland, Bjørvika, Sørenga, Gamle Oslo, Ensjø, Helsfyr, Grünerløkka, Torshov, Sagene og Oslo Sentrum generelt.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Sentrum Tannlegesenter vi forstår at du er engstelig for rotfylling, men vit at behandlingen ikke er like smertefull i dag som før i tiden.

Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt. Sjekk om du har fylt ut alle feltene og prøv igjen.
Q

Adresse

Grønland 12B
0188 Oslo, Norge

Bestill time
f

Våre tjenester

Allmenn tannbehandling
Fjerning av visdomstenner
Usynlig tannregulering
Tannimplanat
Munnhygiene
Tannlegevakt
Behandling av tannlegeskrekk
Aktuelt

x

Åpningstider

Mandag - Fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 18.00
Søndag
Etter avtale