Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Har du tannlegeskrekk?

Hos oss på Sentrum Tannlegesenter har vi lang erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Tannlegeskrekk kan oppstå på grunn av forskjellige årsaker og vi prøver alltid å tilpasse behandlingen til hver enkelt pasient. En veldig stor del av befolkningen lider av tannlegeskrekk og oppsøker kun tannlegen når de har ekstreme tannsmerter. Dette kan føre til at behandlingsbehovet blir større for hvert år man ikke drar til tannlegen. Ikke bare blir det mer kostbart økonomisk, men det resulterer også med større inngrep enn hva du ville ha behøvd ved årlig / halvårlig sjekk hos tannpleier. 

Vi anbefaler alle de som lider av 

Tannlegeskrekk(Odontofobi)
å ta kontakt med oss sånn at vi kan hjelpe dem med å bli kvitt deres tannlegeskrekk. Vi utfører aldri noen type behandling før pasienten samtykker og setter av god tid til pasienten sånn at vi kan bli bedre kjent med hverandre.  

Alvorlig tannlegeskrekk( Odontofobi)
kombinert med stort behandlingsbehov kan utløse Helfo-refusjon. Vi veileder våre pasienter slik at de kan få den støtten de har krav på gjennom Helfo. Vi anbefaler deg å bestille time hos oss i Sentrum Tannlegesenter dersom du har tannlegeskrekk. Som oftest er vi folk redd for ukjente ting. Vår erfaring er at det ofte hjelper deg som pasient å vite mer om hvilke formål vårt utstyr og redskaper har, og ikke minst hva de gjør. Stortsett er de ikke like skumle når man har mer kjennskap til utstyret som tas i bruk. 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!

Vi holder til i Oslo Sentrum 2 minutter i fra Grønland T-bane og 3 minutter i fra Oslo Sentralstasjon. Vi er i nærheten av deg som holder til på Grønland, Bjørvika, Sørenga, Gamle Oslo, Ensjø, Helsfyr, Grünerløkka, Torshov, Sagene og Oslo Sentrum generelt.

Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt. Sjekk om du har fylt ut alle feltene og prøv igjen.
Q

Adresse

Grønland 12B
0188 Oslo, Norge

Bestill time
f

Våre tjenester

Allmenn tannbehandling
Fjerning av visdomstenner
Usynlig tannregulering
Tannimplanat
Munnhygiene
Tannlegevakt
Behandling av tannlegeskrekk
Aktuelt

x

Åpningstider

Mandag - Fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 18.00
Søndag
Etter avtale