Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Fleksibel tannlegevakt i Oslo

Sentrum Tannlegesenter er her for å hjelpe deg når du har akutte tannsmerter. Vi holder til i Oslo sentrum og eren tannlegevakt som du kan stole på. Dersom du har noen form for tannverk, har svelget en tann eller tapt en fylling, vil vi kunne hjelpe deg så fort du kontakter oss. Vi er opptatt av personlig oppfølging, og vi vet at det haster når akutte skader på tennene oppstår. Hos oss møter du ikke telefonsvarer utenfor normal arbeidstid og du kan trygt bestille time hos oss nå.  

Vi har lang erfaring som tannlegevakt og har vært overfor en hver problemstilling. Hos oss er ingen akutte problemer for store! Vår filosofi er å ta i bruk moderne teknologi og kombinere det med et solid håndverk. Hele staben av SentrumTannlegesenter engasjerer seg for å gi deg akutt tannbehandling av høy kvalitet. 

Åpningstider
Som pasient hos oss, vil SentrumTannlegesenter vil gi deg en god opplevelse. Derfor har vi kveldsåpent mandag til lørdag fra kl. 10.00-18.00, og søndag etter avtale. Vi tilbyr en akutt time innen to timer etter kontakt med oss. Ta kontakt med oss så fort skaden skjer,så kan vi avtale time for deg.   

Behandlingstjenester på tannlegevakten
Vi er godt bemannet med mange tannleger, slik at vi kan være tilgjengelige for deg i akutte situasjoner. Behandlingstjenestene vi tilbyr som tannlegevakt, er de samme som ved normale åpningstider. Vi kan også hjelpe deg med akutte tannsmerter, tannbyll, løse og knekte tenner og fall- og voldssaker med mer. Som pasient hos oss, garanterer vi deg time på dagen når du virkelig trenger det. Våre tannleger har lang erfaring og vi klarer derfor å håndtere alle type akutte henvendelser. Trenger du akutt tannbehandling?
Kontakt oss for å bestille time. 

Vi holder til i Oslo Sentrum 2 minutter i fra Grønland T-bane og 3 minutter i fra Oslo Sentralstasjon. Vi er i nærheten av deg som holder til på Grønland, Bjørvika, Sørenga, Gamle Oslo, Ensjø, Helsfyr, Grünerløkka, Torshov, Sagene og Oslo Sentrum generelt. 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har behov for tannlegevakt med et hvert akutt problem.

Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.
Oops! Noe gikk galt. Sjekk om du har fylt ut alle feltene og prøv igjen.
Q

Adresse

Grønland 12B
0188 Oslo, Norge

Bestill time
f

Våre tjenester

Allmenn tannbehandling
Fjerning av visdomstenner
Usynlig tannregulering
Tannimplanat
Munnhygiene
Tannlegevakt
Behandling av tannlegeskrekk
Aktuelt

x

Åpningstider

Mandag - Fredag
10.00 - 18.00
Lørdag
10.00 - 18.00
Søndag
Etter avtale